Céges rendezvények

ceges-rendezveny

Céges rendezvények

 Az Ypsilon Café tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek is. Fedett teraszunkon 50 főt tudunk kényelmesen leültetni. Különtermünkben akár 100 főt is el tudunk helyezni, de az étterem teljes egészében is lefoglalható, mely 300 fő befogadására alkalmas. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek kisebb-nagyobb konferenciák, céges meetingek, vállalati tréningek és céges bulik szervezésében. A technikai feltételek is adottak: hangosítás, TV, projektor, mikrofon stb. A menüsorokat a résztvevők igényei szerint alakítjuk ki, közösen egyeztetve a céges rendezvény megrendelőjével, legyen szó a’la cart vagy svédasztalos étkezésről. Kérjen ajánlatot IDE KATTINTVA és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Céges rendezvények Budapest – rendszeres tréningek előnyei

Egy cégnek alapvető feladata, hogy rendszeresen tovább képezze alkalmazottait. A mai felgyorsult, állandóan változó és új információval teli világunkban ez szinte elengedhetetlen, ha versenyképességünket meg akarjuk tartani. A rendszeres tréningek, mint céges rendezvények hatékonyságáról sokat olvashatunk. Egy-vagy akár többnapos tréningek szervezése esetén is érdemes ezeket a céges rendezvényeket külső helyszínen megtartani, annak érdekében, hogy a munkatársak ki tudjanak szakadni a napi teendőkből és maximálisan a trénig anyagára, a továbbképzés céljára koncentrálhassanak.

Céges rendezvény Budapesten – munka, szórakozás vagy mindkettő

Számos esetben előfordult már nálunk, hogy egy céges rendezvényen a napközbeni közös munka után a kollégák vacsorával, majd közös bulival zárták a napot. Az Ypsilon Café ebben az esetben is remek választás. A résztvevők számára pedig egy jó levezetése a napnak, hiszen hosszú és remélhetőleg eredményes munkát követi a céges party. Igény esetén DJ közreműködésére vagy karaoke party leszervezésére is van lehetőség. Egy munka utáni buli rendezésével egy kalap alatt a csapatépítést is megoldottuk, hiszen így a kollégáknak van lehetősége közösen beszélgetni, táncolni, vagyis közelebb kerülni egymáshoz. Ezzel a munkatársak elkötelezettségét is növelhetjük, illetve kollégák közötti személyes kapcsolat is jelentősen javulhat, aminek pedig a további közös munka hozza majd meg az eredményét. Tehát céges rendezvényt nem csak az oktatás vagy megbeszélés miatt érdemes bizonyos időközönkét szervezni, hiszen az ilyen rendezvényekből további előnyöket is kovácsolhatunk.

ceges-rendezvenyek-budapest

Teljes körű szolgáltatásunkkal biztosíthatjuk arról, hogy a céges rendezvény lebonyolítása zavartalan lesz, Önnek nem kell a részletek miatt aggódnia. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött rengeteg hirtelen felmerülő problémával találkoztunk már, melyekre mindig találtunk jó és gyors megoldást.

Keresse bizalommal kollégánkat, kérjen ajánlatot IDE kattintva. Rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és minden kérdésére szívesen válaszolunk.