Éjszakai szórakozóhely

szorakozohely-budapesten

Éttermünk állandó programjai közt minden érdeklődő megtalálja a szívéhez, érdeklődési köréhez közel állót. Szombat Esti RETRO VideoDisco, Karaoke party, Magyar buli, Super HITS Video Disco, I Love 90’s, Best Dance Hits of 2000’s és Latin party a táncos lábúaknak.

Ereszd ki a gőzt nálunk. A Video Disco-s estéken a számok klipjeit hatalmas TV-ken nézheted, a lehető legjobb minőségben. Finom ételekkel és havi ital akciókkal várunk minden hétvégén az Ypsilonban.

Asztalt foglalni IDE KATTINTVA tudsz, az aktuális eseményeinket pedig IDE KATTITVA tudod megnézni.

🎵🎤 KARAOKE Party 🎤🎵

Egy új party, egy új stílus, ami a legjobb hangú énekeseket vonza egy Táncos buliba. Itt a hangsúly az egész estés táncos bulin van, amit “DjKara módon 😊” önjelölt énekesekkel egészítünk ki. Énekelj együtt a legnagyobb Sztárokkal! 🎵 Fergeteges KARAOKE Party, gyere el, és engedd el magad végre! 🎤

karaoke-party-budapesten

 Magyar buli

Hazai kedvencek egész éjszaka! A legtáncolhatóbb hazai slágerekre és felfokozott hangulatra számíts ezen az estén! Minden slágert videoklipekkel játszunk, így egy különleges este vár rád! ” Az éjjel soha nem érhet véget! “

LATIN partysorozat kongashow-al

Ez a buli a latin táncok szerelmeseinek is kedvez! A buliban a megszokottnál több a párban is táncolható zenék felhozatala, népszerű SALSA, BACHATA és LATIN POP zenékkel bővült a repertoár! DJ-k a latin zene legjavát pörgeti nektek, egészen hajnalig. Forró hangulat, karneváli életérzés!

I Love 90’s

Buli a legjobb zenékre a 90-es évekből! A legnagyobb disco, eurodance slágerek, lány és fiúcsapatok külföldről és Magyarországról! Ráadásként mindezek az eredeti klipekkel! Mindegy, hogy DJ Bobo vagy Dr Alban volt-e a kedvenced! Vagy nagy Backstreet Boys rajongó voltál? Vagy inkább a Hip Hop Boyz kazettát koptattad a legjobban? Itt minden szólni fog, ami az időbe belefér!

Szombat Esti RETRO VideoDisco

★ A legnagyobb RETRO buli egész éjszaka a 80-as, 90-es évek és napjaink best of slágereire! ★

A legbulisabb retro slágerekre és felfokozott hangulatra számíts, ha Retro Video Disco van nálunk! Minden slágert videoklipekkel játszunk, így egy különleges este várhat rád! Hozd el barátaidat is, és bulizzatok egy fergetegeset kedvenc dalaitokra! Mi megadjuk a hangulatot az estéhez!

Video disco a tökéletes hétvégi kikapcsolódás

A hétvégi lazításnak számos módja ismeretes és bár mindenki számára más és más program nyújtja a tökéletes kikapcsolódás élményét, azonban abban remélhetőleg mindenki egyetért velünk, hogy alkalmankénti kikapcsolódás nélkül munkahelyünkön és magánéletünkben is unottá, fásulttá válhatunk. Amennyiben szeretnénk kitombolni magunkat a hétvégén, akkor a legjobb választás egy hatalmas buli lehet, egy fergeteges táncest a video discoban!

Napjaink és a kilencvenes évek legnagyobb slágereit felvonultató video disco páratlan hangulatával magával ragadja a résztvevőket, elég csak arra gondolnunk, mikor mindenkinek egy ütemre jár a teste és egyszerre énekli az összes refrént. Minden idők legnagyobb slágereit ugyanis majd mindenki ismeri, legyen bármilyen zenei ízlése is, ezek a muzsikák táncra csábítják hallgatóikat.

 Szilveszteri buli az Ypsilonban

Minden évet a szilveszteri bulikkal zárunk. Az év utolsó napjához közeledve és biztosan felteszed a kérdést, vajon hol töltsd a szilvesztert. December 31- én este, búcsúztassuk együtt az Óévet és köszöntsük az Újévet! Svédasztalos vacsora és korlátlan italcsomag lehetőség minőségi borokkal és prémium csapolt sörökkel és a legjobb TOP slágerek egész este. Éjfélkor együtt koccintunk egy pohár pezsgővel és természetesen lesz éjféli svédasztal is, hiszen kell az energia a hajnalig tartó bulizáshoz! Ne maradj le az YPSILON szilveszterről, gondolj időben a jegyvásárlásra! Vacsorás jegyeink évről-évre már karácsony előtt elfogynak!

★★★★★★
#retro #disco #italakcio #party #danceallnight #karaoke #latinbuli

Estig rendelkezésedre álló konyha, italakciók és szuper hangulat az Ypsilonban, ahol sok szeretettel várunk Titeket! A belépés legtöbbször INGYENES, de asztalfoglalás ajánlott! 😎

Asztalt foglalni IDE KATTINTVA tudsz, az aktuális eseményeinket pedig IDE KATTITVA tudod megnézni.

Címünk: 1143 Budapest, Stefánia út 1. * (A Pap László Sportaréna mellett)

Dress Code: Hétköznapinál valamivel elegánsabb, fő szempont, hogy igényes, ápolt, ízléses megjelenést kölcsönözzön viselőjének. Megértésüket köszönjük!