Éjszakai szórakozóhely

szorakozohely-budapesten

Éttermünk állandó programjai közt minden érdeklődő megtalálja a szívéhez, érdeklődési köréhez közel állót. Super HITS party, TOP dance TOP 100, Ypsilon HÁZIBULI, VideoDisco, I Love 90’s, Best Dance Hits of 2000’s – A 2000-es évek legnagyobb slágerei és Latin party a táncos lábúaknak.

Bulizz nálunk és ereszd ki a gőzt. A Video Disco-s estéken a számok klipjeit hatalmas TV-ken nézheted, a lehető legjobb minőségben. Finom ételekkel és havi ital akciókkal várunk minden hétvégén az Ypsilonban.

Asztalt foglalni IDE KATTINTVA tudsz, az aktuális eseményeinket pedig IDE KATTITVA tudod megnézni.

I Love 90’s

Buli a legjobb zenékre a 90-es évekből! A legnagyobb disco, eurodance slágerek, lány és fiúcsapatok külföldről és Magyarországról! Mindegy, hogy DJ Bobo vagy Dr Alban volt-e a kedvenced! Vagy nagy Backstreet Boys rajongó voltál? Vagy inkább a Hip Hop Boyz kazettát koptattad a legjobban? Itt minden szólni fog, ami az időbe belefér!

Ypsilon HÁZIBULI

Ypsilon házibuli, a legnagyobb, legismertebb slágerekkel egy felejthetetlen házibuli hangulat.

★★★ Super HITS ★★★

SUPER HITS, szuper hangulat és szuper italakció az Ypsilonban. 
Tarts velünk és bulizd át az éjszakát!

TOP dance TOP 100

A legtáncolhatóbb slágerek, fergeteges buli, őrült táncolás és prémium italakció.

 

 Magyar buli

Hazai kedvencek egész éjszaka! A legtáncolhatóbb hazai slágerekre és felfokozott hangulatra számíts ezen az estén! Minden slágert videoklipekkel játszunk, így egy különleges este vár rád! ” Az éjjel soha nem érhet véget! „

LATIN partysorozat kongashow-al

Ez a buli a latin táncok szerelmeseinek is kedvez! A buliban a megszokottnál több a párban is táncolható zenék felhozatala, népszerű SALSA, BACHATA és LATIN POP zenékkel bővült a repertoár! DJ-k a latin zene legjavát pörgeti nektek, egészen hajnalig. Forró hangulat, karneváli életérzés!

Video disco a tökéletes hétvégi kikapcsolódás

A hétvégi lazításnak számos módja ismeretes és bár mindenki számára más és más program nyújtja a tökéletes kikapcsolódás élményét, azonban abban remélhetőleg mindenki egyetért velünk, hogy alkalmankénti kikapcsolódás nélkül munkahelyünkön és magánéletünkben is unottá, fásulttá válhatunk. Amennyiben szeretnénk kitombolni magunkat a hétvégén, akkor a legjobb választás egy hatalmas buli lehet, egy fergeteges táncest a video discoban!

Napjaink és a kilencvenes évek legnagyobb slágereit felvonultató video disco páratlan hangulatával magával ragadja a résztvevőket, elég csak arra gondolnunk, mikor mindenkinek egy ütemre jár a teste és egyszerre énekli az összes refrént. Minden idők legnagyobb slágereit ugyanis majd mindenki ismeri, legyen bármilyen zenei ízlése is, ezek a muzsikák táncra csábítják hallgatóikat.

 Szilveszteri buli az Ypsilonban

Minden évet a szilveszteri bulikkal zárunk. Az év utolsó napjához közeledve és biztosan felteszed a kérdést, vajon hol töltsd a szilvesztert. December 31- én este, búcsúztassuk együtt az Óévet és köszöntsük az Újévet! Svédasztalos vacsora és korlátlan italcsomag lehetőség minőségi borokkal és prémium csapolt sörökkel és a legjobb TOP slágerek egész este. Éjfélkor együtt koccintunk egy pohár pezsgővel és természetesen lesz éjféli svédasztal is, hiszen kell az energia a hajnalig tartó bulizáshoz! Ne maradj le az YPSILON szilveszterről, gondolj időben a jegyvásárlásra! Vacsorás jegyeink évről-évre már karácsony előtt elfogynak!

★★★★★★

✚ A belépés legtöbbször INGYENES

#disco #dance #italakcio #party #danceallnight #buli #topslager #ypsiloncafe

Estig rendelkezésedre álló konyha, italakciók és szuper hangulat az Ypsilonban, ahol sok szeretettel várunk Titeket! A belépés legtöbbször INGYENES, de asztalfoglalás ajánlott!

Asztalt foglalni IDE KATTINTVA tudsz, az aktuális eseményeinket pedig IDE KATTITVA tudod megnézni.

Címünk: 1143 Budapest, Stefánia út 1. * (A Pap László Sportaréna mellett)

Dress Code: Hétköznapinál valamivel elegánsabb, fő szempont, hogy igényes, ápolt, ízléses megjelenést kölcsönözzön viselőjének. Megértésüket köszönjük!