Esküvőhelyszín

eskuvohelyszin-budapest

Esküvőhelyszín Budapesten

Minden ember életének egyik leginkább várt eseménye az esküvő, amikor végre hivatalosan is összeköti életét szerelmével. Ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie, a ruhától elkezdve az ételeken át egészen az esti lagziig. A ruha kiválasztásában nem tud nektek segédkezni, de a minőségi ételekben és a tökéletes lagzi helyszínében már annál inkább. Nézzétek meg, hogy miért is az Ypsilon Café az egyik legtökéletesebb esküvőhelyszín Budapesten!

 

Esküvőhelyszín Budapesten – Könnyed megközelíthetőség az esküvő után is

Az Ypsilon Café a Stadionoktól mindössze néhány percnyire a Stefánia út és a Hungária körút sarkán található, így nem kell amiatt aggódnotok, hogy a vidékről érkező vendégeknek sokáig kell majd keresgélniük az esküvőhelyszínt Budapesten. Abban az esetben pedig, ha az esküvő nem éjszakai szállással együtt fogadja az érkezőket, akkor elutazásuk is könnyen megoldható.

A tökéletes esküvőhelyszín Budapesten, nyáron kerthelyiséggel, télen különteremmel

Az esküvői ebéd, vacsora vagy lagzi hangulatát nyáron a kerthelyiség télen pedig az étterem különterme teszi még hangulatosabbá, a Városliget közelsége pedig számtalan plusz lehetőséget is kínál az ifjú pár számára, legyen szó akár szabadtéri programról, akár esküvői kép készítéséről. Ebben az idilli, zöld környezetben elbűvölő képek készíthetők kilátással a Vajdahunyad várára, vagy a Hősök terére.

eskuvohelyszin-budapesten

Esküvőhelyszín Budapesten – Szakértelem és minőség

 Éttermünk minden kérésetekre nyitott és a számotokra legkedvezőbb megoldást kínálja, mindez köszönhető konyhánk és dolgozóink szakmai felkészültségének, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen váratlan esemény esetén helytálljunk. Bármilyen esetlegesen felmerülő kérés-kérdés esetén bizalommal fordulhattok hozzánk, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a nap tökéletes legyen számotokra.

Fenséges ízekkel, gyönyörű belső térrel és ízléses külső terasszal várunk Benneteket. Látogassatok el hozzánk és bizonyosodjatok meg róla Ti is. IDE KATTINTVA megtaláljátok galériánkat, ahol nálunk készült képeket láthattok.

Kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén vagy kérjetek tőlünk ajánlatot IDE KATTINTVA. De talán a legjobb, ha befáradtok hozzánk és megnézitek a hely adottságát, technikai felszerelését és személyesen leegyeztetjük a részleteket.

Szeretettel várunk benneteket és készségesen állunk rendelkezésetekre.

ELÉRHETŐSÉGEK

Telefon: +36 1 4683357

Megközelítés (A Papp László Budapest Sportaréna mellett):

  • Autóval: Hungária krt. és Stefánia út sarok. Parkolni a környező kijelölt parkolóhelyeken lehet.
  • Tömegközlekedéssel: M2 (2-es metró), 1-es villamos, 75, 77, 80, 80A trolibusz, 95, 130, 195-ös busz illetve a 901, 908, 918, 931, 956, 990 éjszakai járatokkal.

A Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól 4 perc gyalog.

Nyitvatartás:
HÉTFŐ: 09:00 - 00:00
KEDD: 09:00 - 00:00
SZERDA: 09:00 - 00:00
CSÜTÖRTÖK: 09:00 - 00:00
PÉNTEK: 09:00 - 04:00
SZOMBAT: 11:30 - 04:00
VASÁRNAP: 11:30 - 22:00

Konyhánk minden nap 23:30-ig üzemel, kivéve vasárnap, 21:30-ig.

ASZTALFOGLALÁS / AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket. Hamarosan emailben válaszolunk.

    A weboldalon esetlegesen előforduló képi hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.