Esküvőhelyszín

eskuvohelyszin-budapest

Esküvőhelyszín Budapesten

Minden ember életének egyik leginkább várt eseménye az esküvő, amikor végre hivatalosan is összeköti életét szerelmével. Ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie, a ruhától elkezdve az ételeken át egészen az esti lagziig. A ruha kiválasztásában nem tudunk nektek segédkezni, de a minőségi ételekben és a tökéletes lagzi helyszínében már annál inkább. Nézzétek meg, hogy miért is az Ypsilon Café az egyik legtökéletesebb esküvőhelyszín Budapesten!

 

Esküvőhelyszín Budapesten – Könnyed megközelíthetőség

Az Ypsilon Café Budapesten a Stadionoktól mindössze néhány percnyire a Stefánia út és a Hungária körút sarkán található, könnyen megközelíthető, így nem kell amiatt aggódnotok, hogy a vidékről érkező vendégeknek sokáig kell majd keresgélniük az esküvőhelyszínt.

A tökéletes esküvőhelyszín Budapesten, kerthelyiséggel, fedett terasszal és különteremmel

Az esküvői ebéd, vacsora vagy lagzi hangulatát jó idő esetén a kerthelyiség, eső esetén fedett teraszunk vagy az étterem különterme teszi még hangulatosabbá.

A Városliget közelsége pedig számtalan plusz lehetőséget is kínál az ifjú pár számára, legyen szó akár szabadtéri programról, akár esküvői kép készítéséről. Ebben az idilli, zöld környezetben elbűvölő képek készíthetők kilátással a Vajdahunyad várára vagy a Hősök terére.

eskuvohelyszin-budapesten

Esküvőhelyszín Budapesten – Szakértelem és minőség

Éttermünk minden kérésetekre nyitott és a számotokra legkedvezőbb megoldást kínálja, mindez köszönhető konyhánk és dolgozóink szakmai felkészültségének, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen váratlan esemény esetén helytálljunk. Bármilyen esetlegesen felmerülő kérés-kérdés esetén bizalommal fordulhattok hozzánk, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a nap tökéletes legyen számotokra.

Fenséges ízekkel, gyönyörű belső térrel és ízléses külső terasszal várunk Benneteket. Látogassatok el hozzánk és bizonyosodjatok meg róla Ti is. IDE KATTINTVA megtaláljátok galériánkat, ahol nálunk készült képeket láthattok.

Kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén vagy kérjetek tőlünk ajánlatot IDE KATTINTVA. De talán a legjobb, ha befáradtok hozzánk és megnézitek a hely adottságát, technikai felszerelését és személyesen leegyeztetjük a részleteket.

Szeretettel várunk benneteket és készségesen állunk rendelkezésetekre.