ÉTLAP

HETI MENÜ

Chef ajánlat

Szűkített étlap

Reggeli

— 9:00-11:00-ig

Bundás kenyér, sajttal, tejföllel (1,3,7)

1100 Ft

Tojásrántotta, 3 tojásból (3)

950 Ft

Bacon and eggs / 2 tojásból (3)

1250 Ft

Extra feltétek

(gomba, hagyma, sajt, paprika, bacon)

350 Ft / feltét

Kenyér

350 Ft / adag

Előétel

— 11:30-tól

PADLIZSÁNKRÉM HÁZI KENYÉRREL (1, 3, 7, 10)

2650 Ft

GRILLEZETT GARNÉLA NYÁRS /5DB (2)

2450 Ft

KACSAMÁJ PÁSTÉTOM HAGYMALEKVÁRRAL, BRIÓSSAL (1, 3, 7, 12)

4500 Ft

TATÁR BEEFSTEAK FRISS ZÖLDSÉGEKKEL ÉS PIRÍTÓSSAL (1, 7, 10)

5100 Ft

BBQ CSIRKESZÁRNY STEAK BURGONYÁVAL, ANGOL ZELLERREL 6 / 9 / 12 DB (9, 10)

3200 Ft / 4100 Ft / 5200 Ft

CHILIS-FOKHAGYMÁS GARNÉLAFAROK PIRÍTÓSSAL (1, 2, 7, 10)

5200 Ft

Saláta

— 11:30-tól

GRILLEZETT KECSKESAJT MÁLNA VINEGRETTES SALÁTA ÁGYON (7, 8, 10)

3900 Ft

CÉZÁR SALÁTA CSIRKEMELLEL (1, 3, 4, 7, 10)

3900 Ft

CÉZÁR SALÁTA GARNÉLÁVAL (1, 2, 3, 4, 7, 10)

4200 Ft

Leves

— 11:30-tól

ERDEI GOMBAKRÉMLEVES PARMEZÁNNAL, SZARVASGOMBA OLAJJAL (7)

2350 Ft

ÚJHÁZI TYÚKHÚSLEVES CSIGATÉSZTÁVAL (1, 3, 9)

2350 Ft

GULYÁSLEVES HÁZI CSIPETKÉVEL (1, 3, 9)

2650 Ft

Tészta

— 11:30-tól

PENNE BOLOGNAI MÓDRA (1,9,12)

3800 Ft

PARADICSOMOS TAGLIATELLE BAZSALIKOMMAL ÉS BIVALY MOZZARELLÁVAL (1, 3, 7)

3800 Ft

Főételek körettel

— 11:30-tól

PAPRIKÁS CSIRKECOMB VAJAS GALUSKÁVAL (1,3,7)

4100 Ft

ANGUS MARHABURGER (180G) ÉDESBURGONYÁVAL ÉS COLESLAW SALÁTÁVAL (1,3,7,10)

4950 Ft

MARHAPÖRKÖLT TARHONYÁVAL (1,3,12)

5200 Ft

CIGÁNYPECSENYE STEAK BURGONYÁVAL ÉS CSALAMÁDÉVAL

5350 Ft

ARANYDURBINCS GRILLEZETT ZÖLDSÉGEKKEL (4,7)

5500 Ft

BURGUNDI MARHAPOFA BURGONYAPÜRÉVEL (1,7,9,12)

5600 Ft

ROSÉ KACSAMELL ÉDESBURGONYAPÜRÉVEL, GRÁNÁTALMA JUS (7)

5950 Ft

BÁRÁNYLAPOCKA GNOCCHIVAL, ZÖLDSÉGEKKEL (1,3,7,9,12)

6950 Ft

KÉTSZEMÉLYES „YPSILON” BŐSÉGTÁL (1,3,7,10)

(mozzarellás csirkemell, sertés bécsi szelet, cigánypecsenye, csirkeszárny, csirkecombfilé, rántott gomba, steakburgonya, párolt rizs,
coleslaw saláta)

11200 Ft

KÉTSZEMÉLYES HÚSIMÁDÓ TÁL (60 dkg hússal)

(sajttal, sonkával töltött, rántott sertés karaj, rántott csirkemell, cigánypecsenye, 4 db kakastaréj, rizs, dollár burgonya, savanyúság)

14000 Ft

ANGUS RIB-EYE STEAK 350G/550G, PARÁZSBURGONYÁVAL ÉS FŰSZERVAJJAL (7)

11200 Ft / 16800 Ft

Főételek köret nélkül

— 11:30-tól

RÁNTOTT CSIRKEMELL (1, 3)

3490 Ft

BÉCSI SZELET SERTÉSFLEDERBŐL (1,3)

3900 Ft

GRILLEZETT CSIRKEMELL CUKKINIVEL, MOZZARELÁVAL BESÜTVE, VÖRÖS PESTÓVAL (7, 8)

3950 Ft

LAZAC STEAK GRILLEZVE GREMOLATAVAL (4)

6450 Ft

HAGYMÁS ROSTÉLYOS (200G) DIJONI MUSTÁRRAL (1,10)

6800 Ft

BRAZIL HÁTSZÍN STEAK (200G) ZÖLDBORSMÁRTÁSSAL (7,10)

9250 Ft

Köretek

— 11:30-tól

JÁZMIN RIZS

850 Ft

DOLLÁR BURGONYA

900 Ft

STEAK BURGONYA

1150 Ft

BURGONYAPÜRÉ (7)

1150 Ft

FRISS KEVERT SALÁTA (10)

1200 Ft

GRILLEZETT ZÖLDSÉGEK (7)

1350 Ft

SÜLT ÉDESBURGONYA

2000 Ft

Savanyúságok

— 11:30-tól

CSEMEGE UBORKA

990 Ft

CSALAMÁDÉ

990 Ft

ECETES ALMAPAPRIKA

990 Ft

TEJFÖLÖS UBORKASALÁTA (7)

1200 Ft

PARADICSOMSALÁTA

1250 Ft

Desszert

— 11:30-tól

HÁZI SOMLÓI GALUSKA (1,3,5,7,8)

2250 Ft

CSOKOLÁDÉ SZUFLÉ VANÍLIA FAGYLALTTAL (1,3,5,7)

2350 Ft

MASCARPONÉS FEHÉR CSOKOLÁDÉKRÉM EPER RAGUVAL (1,5,7)

2350 Ft

Az árak a 13%-os szervízdíjat nem tartalmazzák.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Minden ár forintban értendő és az ÁFÁ-t tartalmazza.

Allergének

1. Glutént tartalmazó gabonafélék
2. Rákfélék
3. Tojás
4. Halak
5. Mogyorófélék
6. Szója
7. Tej és tejtermékek
8. Diófélék
9. Zeller
10. Mustár
11. Szezámmag
12. Kén-dioxid és szulfit
13. Csillagfürt
14. Puhatestűek

Chef ajánlat

február 9 – től

FÜSTÖLT SAJTKRÉMLEVES JALAPENO PAPRIKÁVAL
1600 Ft

GRILLEZETT HARCSASTEAK PAPRIKÁS MÁRTÁSBAN, JUHTÚRÓS GALUSKÁVAL
4200 Ft

CSÜLÖK PÉKNÉ RAGUVAL, FŰSZERES NUDLIVAL
5300 Ft

ZÖLDSÉGES TÓCSNI TEJFÖLÖS MÁRTOGATÓSSAL
3400 Ft

VANÍLIÁS TÚRÓGOMBÓC FAHÉJAS KEKSZMORZSÁBAN, FORRÓ EPERRAGUVAL
1900 Ft

 

BORAJÁNLÓ:

TÓTH BORBIRTOK
Pannonhalmi Sauvignon
Illatában elegáns, bodza, farkasalma keveredik citrusos aromákkal. Ízében lendületes, tele gyümölccsel, izgalmas savakkal, mégis szép harmóniában. Lecsengése hosszú, fajtajelleges. Spárga ételek, saláták mellé kitűnő választás.
650 Ft/dl, 4500 Ft / 0,75 L

Heti menü

— 12:00 – 14:00-ig

2023. március 20 – március 24 - ig

Hétfő
Zöldborsóleves
A: Bajor búzasörös disznósült (bőrös sertéscomb) vele sült burgonyával
B: Négysajtos csirke bulgurral

Kedd
Tavaszi zöldségleves
A: Brassói aprópecsenye
B: Halfasírt joghurtos salátával

Szerda
Káposztaleves
A: Sült pulykamell csíkok sajtmártásban, jázmin rizs
B: Rántott csirkecomb rizibizivel

Csütörtök
Lencseleves
A: Disznótoros
B: Parajfőzelék tükörtojással

Péntek
Gulyásleves
A: Paradicsomos káposzta fasírttal
B: Diós metélt

Egész héten választható főételeink:
Húsleves
C: Görög saláta
D: Roston csirkemell rizibizivel

Desszert: Somlói galuska vagy Gesztenyepüré

*A változtatás jogát fenntarjuk.

Menü: 2150 Ft (1 leves, 600 Ft + 1 főétel, 1550 Ft)
Desszert, 600 Ft

Válassz italt a menü mellé 50% kedvezménnyel
(Coca-Cola, 3dl rostos üdítő, kávé)

A heti menüre szervízdíjat nem számolunk fel.