Lánybúcsú

LÁNYBÚCSÚ

Lánybúcsú Budapesten

Minden nő életében az egyik legjobban várt pillanat az esküvő, amikor minden tekintet rászegeződik, boldogságában minden szerette osztozik. A nagy nap előtt azonban sort kell keríteni a parlagon töltött évek méltó elbúcsúztatására, melyet hogy máshogy képzelhetnénk el, mint legjobb barátnőink társaságában egy szuper helyen?

 

Az Ypsilon Caféban vár a legjobb lánybúcsú Budapesten!

Nálunk minden a rendelkezésetekre áll, ha a menyasszony utolsó szabad estéjét igazán felejthetetlenné szeretnétek tenni. A helyszínen, az ételen-italon túl, a Chippendale táncosról is gondoskodunk, hogy barátnőtök még inkább elpiruljon és igazán felejthetetlen legyen a lánybúcsúja. Nektek már csupán csak a vicces és pikáns feladatokról kell gondoskodnotok és biztosan ez lesz barátnőtök legemlékezetesebb estéje! Akár érkezhettek limuzinnal is. Kérj személyre szabott ajánlatot tőlünk ide kattintva. Az Ypsilon Café személyzetét gondosan megválogatjuk, csak vidám és ami nagyon fontos: DISZKRÉT munkatársakkal dolgozunk. Ami az Ypsilon Cafe-ban történik, az ott is marad 😉
Legyen szó bármilyen észrevételről, vagy kívánságról mi azon vagyunk, hogy találjunk rá megoldást.

Lánybúcsú Budapesten – limuzinnal

Igény szerint limuzinbérlésre is lehetőség van, hogy az Ypsilonba érkezés is menyasszonyhoz méltó legyen. A belvárosban kocsikázva feleleveníthetitek legszebb közös emlékeiteket miközben a pezsgőt kortyolgatjátok és a tetőablakon kiüvöltheti a menyasszony, hogy : „FÉRJHEZ MEGYEK”

Egy emlékezetes lánybúcsú Budapesten viszonylag könnyen összehozható, már ami a lehetőségeket illeti, hiszen megannyi választási lehetőségünk van, de a fergeteges hangulatot szolgáltató diszkrét személyzet és a helyszín megválasztása kifejezetten sarkalatos pontja a lánybúcsúnak Budapesten és bárhol máshol, ezért ünnepeljétek nálunk, az Ypsilon Café-ban! Kérj személyre szabott ajánlatot tőlünk ide kattintva, munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Lánybúcsú Budapesten – Ypsilon Café a város szívében

A Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésénél található Ypsilon Café a város egyik központi részén helyezkedik el, így bárki könnyedén megtalálja azt, érkezzen akár autóval vagy tömegközlekedéssel.

Lánybúcsú Budapesten – Welcome drink, koktélok és Chippendale-show

Az ajánlatunk keretében a helyszín mellett, a következő szolgáltatásokat biztosítjuk csomagajánlatunkban, mely igénybe vehető 5 – 50-főig tetszőlegesen:

  • 1 db welcome drink pezsgő vagy ágyas pálinka
  • 1 db koktél (választható: Cuba Libre, Mojito, Pina Colada, Sex on the Beach)
  • Chippendale Show (12-15 perc egy műsor, hangulatos pörgős táncok, a közönség szórakoztatására. A produkciót elszeparált helyen tartjuk meg, hogy a többi vendéget ne zavarja.)

IDE KATTINTVA kérheted ajánlatunkat!

 

Lánybúcsú Budapesten – Welcome drink, koktélok, limuzin és Chippendale-show

Összefoglalva, nálunk adott minden egy jó lánybúcsú lebonyolításához. A lánybúcsú megszervezése pedig bizony nem a búcsúztatott feladata, sokkal inkább a legjobb barátnőké. Az ő feladatuk, hogy egy emlékezetes bulit hozzanak össze a menyasszonynak, vicces feladatokkal, különleges programokkal és akár egy chippendale bevonásával. Ebben tudunk segíteni, ha IDE KATTINTVA kértek tőlünk ajánlatot.