Legénybúcsú

LEGÉNYBÚCSÚ

Legénybúcsú Budapesten

Végre bekötik barátod fejét? Ünnepeljétek az Ypsilon Caféban, hogy barátodé legyen a legjobb legénybúcsú Budapesten! Mikor megtudod, hogy legjobb barátod végre feltette a nagy kérdést, akkor ne ess kétségbe, hiszen ebből egyértelműen következik, hogy egy fergeteges bulival kell megünnepelnetek a vőlegény utolsó „szabad” estéjét!

 

Legénybúcsú Budapesten az Ypsilon Cafe-ban

Az egyik legfontosabb teendő a helyszín kiválasztása, melyhez az Ypsilon Café a tökéletes választás. A többi program megszervezésében mi segítünk, hogy minél emlékezetesebb legyen a legénybúcsú Budapesten. Kihagyhatatlan a legénybúcsún egy dögös, sztriptíztáncos hölgy, aki barátodnak szexi táncot lejt, pikáns jelenetekkel megfűszerezve. Italcsomag ajánlataink sem utolsó, sőt a helyszínre érkezhettek limuzinnal is. Ajánlatot IDE KATTINTVA tudsz kérni. Csak kreativitásunkon múlik, hogy milyen programot találunk ki barátunknak, ehhez megannyi ötlet vár bennünket az interneten, de mi magunk is kitalálhatunk újabb és újabb játékokat.

Legénybúcsú Budapesten – limuzinnal

Az említett szolgáltatásokon felül a tökéletes legénybúcsú Budapesten egy limuzinos alapozással is egybeköthető, melyre szintén lehetőséget nyújtunk. Egy ilyen limuzinos úton az önfeledt nevetésé a főszerep, amikor nosztalgiázunk a haverokkal.
Kérj személyre szabott ajánlatot tőlünk IDE KATTINTVA, munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Legénybúcsú Budapesten – Ypsilon Café a város szívében

A Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésénél található Ypsilon Café a város egyik központi részén helyezkedik el, így bárki könnyedén megtalálja azt, érkezzen akár autóval vagy tömegközlekedéssel.

Legénybúcsú Budapesten – Welcome drink, koktélok és Sztriptíz-show

Az ajánlatunk keretében a helyszín mellett, a következő szolgáltatásokat biztosítjuk csomagajánlatunkban, mely igénybe vehető 5 – 50-főig tetszőlegesen:

  • 1 db welcome drink pezsgő vagy ágyas pálinka
  • 1 db koktél (választható: Cuba Libre, Mojito, Pina Colada, Sex on the Beach)
  • Sztriptíz-show (12-15 perc egy műsor, hangulatos pörgős táncok, a közönség szórakoztatására. A produkciót elszeparált helyen tartjuk meg, hogy a többi vendéget ne zavarja.)

IDE KATTINTVA kérheted ajánlatunkat.

Legénybúcsú Budapesten – Welcome drink, koktélok, limuzin és Sztriptíz-show

Összefoglalva, nálunk adott minden egy jó legénybúcsú lebonyolításához. A legénybúcsú megszervezése pedig bizony nem a búcsúztatott feladata, sokkal inkább a legjobb baráté. Az ő feladatuk, hogy egy emlékezetes bulit hozzanak össze a vőlegénynek, vicces feladatokkal, különleges programokkal és akár egy sztriptíztáncos bevonásával. Ebben tudunk segíteni, ha IDE KATTINTVA kértek tőlünk ajánlatot.