SZÜLETÉSNAPI HELYSZÍN

SZÜLETÉSNAPI HELYSZÍN

Születésnapi helyszín

Közeledik a szülinapod? Vagy meglepetés bulit szervezel egy barátodnak? Ne keress tovább! Az Ypsilon Café nem csak a születésnapi helyszínt biztosítja, hanem szívesen segít a szervezésben is! Igény esetén különtermet is biztosítunk, hangosítással, tortával, limuzinnal, táncos lányokkal vagy Chippendale show-val, csak mondd el, mire vágysz!

 

Születésnapi helyszín – a buli, amit soha nem fogsz elfelejteni

Egy jó hangulatú születésnapi helyszín az első lépés, ha eldöntötted, hogy megszervezed életed legnagyobb születésnapi buliját. Ha a helyszínt már eldöntötted, akkor második lépésként gondold át, hogy kiket fogsz meghívni. A tervezett létszámtól függően érdemes megfontolni, hogy többé-kevésbé hasonló érdeklődési körű emberek legyenek, főleg ha a buli nem túl nagy, mondjuk, csak 5-10 résztvevő van, hiszen ők az egész estét együtt fogják tölteni. Ha ennél nagyobb partit tervezel, 10-50 fővel, akkor már nem számít túlságosan, hogy kik jönnek, hiszen nagy valószínűség szerint a születésnap helyszínén a nagy számok törvénye alapján, mindenki talál majd magának társaságot, akivel az estét tartalmasan töltheti, beszélgetéssel, bulizással. Kérj ajánlatot IDE KATTINTVA.

Születésnapi helyszín – ajándékok, meglepetések, torta

Ha meglepetés bulit szervezel, akkor nyilván olyannak, akit jól ismersz és kedvelsz is. Ha pedig jól ismered az illetőt, akkor azt is tudod, hogy minek örülne, mi az, ami boldoggá tenné az estéjét, ami örök emlék maradna. Vigyázz, ne ess abba a hibába, hogy valami olyan programmal készülsz, aminek igazából te örülnél! Ha a barátod nem egy Casanova és nehezen ismerkedik lányokkal, akkor ne szervezz neki táncos lányokat, mert igen kellemetlenül fogja érezni magát. Ha pedig a barátnőd odáig van a gyönyörű férfi felsőtestekért, akkor mindenképpen ajánljuk, hogy hívj néhány Chippendale fiút, akik a születésnapi helyszín fényét emelve megörvendeztetik őt. Mivel a barátnődről / barátodról van szó, biztosan azzal is tisztában vagy, hogy melyik a kedvenc tortája. Szóval, rendezd meg életed születésnapi partiját Zugló legjobb szülinapi helyszínén, az Ypsilon Café-ban! Kérj ajánlatot IDE KATTINTVA.