Üzleti ebéd

ÜZLETI EBÉD

Üzleti ebéd

A munka során gyakran egy kellemes üzleti ebéd keretein belül tárgyaljuk meg partnereinkkel, kollégáinkkal a projekteket, a várható feladatokat. Mivel a legjobb döntéseket nem lehet korgó gyomorral meghozni és agytekervényeink is jobban forognak tele hassal, így a fontos üzleti kérdések megbeszéléséhez ideális választást jelent partnerünk üzleti ebédre történő invitálása.

 

Munkamegbeszélés üzleti ebéd keretein belül

Sokan időzítik a munkamegbeszéléseket ebédidőre, mivel ezáltal egy füst alatt letudható a tárgyalás és az ebéd is, ráadásul tárgyalópartnerünk számára is egyértelművé tesszük ezáltal a találkozó fontosságát. Az üzleti megbeszélésekre számos alkalommal egy tárgyalóteremben kerül sor, azonban jóval hangulatosabbá varázsolhatjuk ezt az eseményt, ha egy kellemes étteremben beszéljük inkább át a fontos üzleti projekteket. Ehhez pedig egy olyan étterem a legideálisabb választás, amelyben minden technikai feltétel adott, gondolunk itt például az olyan irodai kellékekre, mint a kivetítő, projektor, mikrofon, amelyek sok esetben nélkülözhetetlen részét képezhetik a megbeszéléseknek.

Az üzleti ebédek alkalmával az is fontos szempont, hogy nyugalmas környezetben fogyaszthassuk el ebédünket, mivel sokszor olyan bizalmas kérdések megvitatása céljából találkozunk partnerünkkel, amelyeknek részleteibe nem szeretnénk a kívülállókat is beavatni, így bizonyos üzleti megbeszélések esetében indokolttá válhat egy különterem bérlése is az étteremben.

Üzleti ebéd, mint gesztus

Amennyiben egy üzleti ebédre invitáljuk partnerünket, jelezzük számára, hogy kitüntetett figyelmünket élvezi. Egy üzleti ebédre való meghívás ugyanis egy roppant gáláns gesztus is egyben, s ezt a gesztust partnerünk is értékelni fogja.

A hangulat oldása érdekében egy üzleti ebéden még bevethetünk néhány e célt szolgáló kérdést, például, hogy sikerült-e hamar megtalálnia az éttermet, illetve járt-e már itt korábban vagy akár ajánlhatunk vendégünk számára egy finom fogást is. Ezek által kialakul egy kötetlen beszélgetés, amelyet követően már az üzleti témákról is felszabadultabban beszélünk.

A megbeszélés így eleve kellemesen indul, s már csak rajtunk múlik a tárgyalás végkimenetele.

Üzleti ebéd az Ypsilon Caféban

Nálunk, az Ypsilon Caféban, minden lehetőség adott, ami egy kellemes üzleti ebéd elfogyasztásához szükséges. Először is könnyed megközelíthetőség jellemzi éttermünket, másrészt akár különtermünk által, nyugodt munkakörülményeket biztosítunk. Kedves, segítőkész felszolgálóinknak és fenséges ételeinknek köszönhetően pedig hiába telik munkával az ebédidő, mégis minden kedves vendégünk felfrissülve, jó hangulattal távozik. Egy finom üdítő vagy egy kellemes kávé ebéd után történő elfogyasztása kellőképpen kizökkenti a dolgozókat a napi rutinból, tele hassal, kellemes élményekkel pedig gyorsabban telik a munkanap további része is.

Ha kedvet kapott a nálunk történő ízletes, üzleti ebéd elfogyasztásához, akkor ide kattintva foglalhat asztalt. Várjuk Önöket szeretettel!